4. místo
Na čtvrtém místě skončil rýžový nákyp. „Míchá se s ovocem, pokryje se silnou vrstvou ušlehaných bílků a upeče se do úplného ztuhnutí. Obvykle se připravuje s třešněmi nebo broskvemi a ovoce se občas rozptýlí mezi vrstvy rýže. Přestože se jedná o sladký pokrm, většinou se jí jako druhý chod nebo jako hlavní jídlo,“ uvádí TasteAtlas.
![rýžový nákyp](https://refstatic.sk/article/62d6d6423149d22f5bcb.jpg?is=1200x2000&s=da9eed3567fca40acc4e180e47144c9a627679a2a5bf506714dd0d5f0a265e53)
3. místo
Třetí z nejhorších jídel je podle uživatelstva serveru TasteAtlas „máslová pomazánka“. Ty ji ale pravděpodobně budeš znát spíš pod názvem pomazánkové máslo.
![pomazánkové máslo](https://refstatic.sk/article/3dfb358539e9dcc05562.jpg?is=1200x2000&s=b5844637d9c41b5cd6e64c94546e5ddb632dded10dd6ad5f4b79a8e8d3e4e036)
Článek končí na další straně
Strana 3 z 4