Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 24. října 2024 v 9:13
Čas čtení 1:00
Radim Šlechta

Turisté vybrali nejhorší český alkohol. Co je jejich pohár hořkosti?

Turisté vybrali nejhorší český alkohol. Co je jejich pohár hořkosti?
NEWS ALKOHOL
Uložit Uložené

Tyhle skleničky turisté nepijí rádi.

Uživatelé a uživatelky serveru TasteAtlas vybrali ty nejhorší české alkoholické nápoje. Najdeš mezi nimi pivo, víno, ale i tvrdší alkohol. Napiš nám do komentářů, jestli s žebříčkem souhlasíš, nebo jestli ti níže uvedené nápoje spíš chutnají.

Doporučeno
Lovit tě budou zmutovaní lidojedi i mimozemská entita. Dopřej si před Halloweenem poctivé hororové hry v akci do 250 korun Lovit tě budou zmutovaní lidojedi i mimozemská entita. Dopřej si před Halloweenem poctivé hororové hry v akci do 250 korun 23. října 2024 v 18:00
Doporučeno
Nejoblíbenější halloweenské kostýmy v roce 2024. Vedou horory a memy Nejoblíbenější halloweenské kostýmy v roce 2024. Vedou horory a memy 23. října 2024 v 9:01
Doporučeno
Pamela Anderson: Jak autentická je ve skutečnosti její nová éra bez make-upu? Pamela Anderson: Jak autentická je ve skutečnosti její nová éra bez make-upu? 24. října 2024 v 7:00

TasteAtlas sestavuje svoje žebříčky na základě hodnocení uživatelů a uživatelek. Do hodnocení se nezapočítává hlasování botů nebo lokálních patriotů, kteří nehodnotí objektivně a snaží se jenom propagovat svou domovinu.

 

6. místo

Šesté místo podle turistů obsadil Cabernet Moravia. Jedná se o moštovou odrůdu révy vinné, určenou k výrobě červených vín, která byla vyšlechtěna v České republice a je křížencem odrůd Zweigeltrebe a Cabernet Franc. Hodnocení má 3,8.

víno, Cabernet Moravia
Zdroj: Flickr/Café Morgal/volně k užití

5. místo

Milovníky piva nepotěšil ani Břevnický ležák pivovaru Herold, který s hodnocením 3,7 hvězdičky skončil pátý. Ale neboj, k tomu nejhoršímu pivu se teprve dostaneme.

pivo herold
Zdroj: Pivovar Herold/propagační materiál
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse