Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. srpna 2015 19:45
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Explozivní a dojemný příběhový trailer na remaster kolekci Uncharted ukazuje Drakeova dobrodružství

TECH
Uložit Uložené

Uncharted: The Nathan Drake Collection je zanedlouho tady. Podívej se na nově zveřejněný příběhový trailer k této kolekci tří legendárních her.

Začátkem června (jún) jste se u nás v článku mohli dočíst o plánech Sony uvést na konzoli PS4 remaster kolekci prvních tří dílů dobrodružné série s Nathanem Drakem s názvem Uncharted: The Nathan Drake Collection. A jak se release pomalu, ale jistě blíží, je třeba dělat promo, a tak dnes světlo světa spatřil výborný příběhový trailer, který tě provede dobrodružným životem protagonisty a také poodhalí, jak bude s vylepšenou vizuální stránkou trojice her vlastně vypadat. No a zdá se, že velmi pěkně. Pro ty, kteří si hru předobjednají, bude nová verze kromě vyladěné grafiky s rozlišením 1080p/60 fps navíc obsahovat také bonusy v podobě exkluzivních outfitů pro hlavního hrdinu nebo zlatých zbraní AK-47 a 92FS. Dále kolekce dostane lepší textury, Photo Mod, jiné nasvícení nebo dynamické zvuky. Výrazným lákadlem pro zájemce je taky ale přístup do beta verze multiplayeru vysoce očekávaného nového dílu Uncharted 4: A Thief's End, který vyjde v příštím roce. Uncharted: The Nathan Drake Collection na pulty dorazí 9. října (október).

Domů
Sdílet
Diskuse