Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2015 19:10
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Fantastický gól Neymara ve spolupráci se Suárezem ohromil celý internet

SPORT
Uložit Uložené

Barcelona se v domácím zápase s Villarealem postarala o výhru a tři důležité body třemi góly. Jeden z nich vsítil i Neymar. A že byl ukázkový!

Další náročný soupeř, další tři body doma. Tak se zdá, že slovo Messidependencia už v Barceloně nemá místo, jelikož Neymar a Suárez svého kamaráda a kolegu poslední týdny, od kdy se zranil, dokonale zastupují. Nejenže se starají o atraktivní hru, které je bez Lea mnohem méně, střílejí ale i góly, a že jich je. Jen v lize vsítil Neymar od zranění Lea 9 gólů, zatímco Luisito hned 7, nemluvě o asistencích. V posledních zápasech je to spíše jen o jejich honičce, kdo vstřelí více gólů. V dnešním zápase dokonce Neymar přenechal Luisovi penaltu, což jen svědčí o tom, jaká je situace v kabině a hlavně jaký vztah mají mezi sebou jak Ney a Luis, tak i jejich kolega Messi. Dnešní vítězství však nejvíce okořenil druhý gol Neymara, který nám připomenul krásná léta s Ronaldinhem. Gól sám o sobě komentář nepotřebuje, stačí si ho prohlédnout.

Domů
Sdílet
Diskuse