Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2016 17:49
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Facebook Messenger se dočká velké aktualizace. Přibude integrace SMS i podpora pro více účtů

TECH
Uložit Uložené

Populární aplikace, skrze níž se denně spojují miliony uživatelů, dostane během následujících dnů větší aktualizační balíček, kde jsou dvě zajímavá vylepšení.

Vypadá to tak, že největší sociální síť světa realizuje na malém počtu vybraných uživatelů testování softwarových novinek, které prý hodlá prostřednictvím nadcházející aktualizace zpřístupnit i pro širokou veřejnost. Web PhoneArena informuje, že se tak můžeme těšit na hlubší integraci krátkých textových zpráv nebo podporu pro jednoduché přepínání mezi vícero účty najednou. To samé před pár dny přitom dostala síť Instagram, kterou Facebook vlastní, takže by ani nešlo o neočekávaný krok. Integrace SMS, kterou aplikace v letech 2012 až 2013 nabízela, poslouží k pohodlnějšímu psaní a čtení zpráv příchozích od někoho, kdo Messenger nebo internet v mobilu vůbec ani nepoužívá. Nově to totiž bude možno realizovat přímo v uživatelském prostředí aktualizované komunikační aplikace, jelikož ta – podobně jako populární WhatsApp nebo Viber – dokáže pracovat i s klasickými telefonními čísly.

Facebook Messenger se dočká velké aktualizace. Přibude integrace SMS i podpora pro více účtů
Domů
Sdílet
Diskuse