Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2016 22:48
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Domů si odnesou 150 tisíc dolarů. Slovák Guardian v čele jednoho z nejlepších týmů ve hře Counter-Strike neuspěl v Columbusu

TECH
Uložit Uložené

Slovenské tažení v daleké Americe.

V americkém Columbusu se v posledních dnech odehrávala jedna z největších herních událostí posledního období. MLG Major turnaj ve hře Counter-Strike: Global Offensive hostil ty nejlepší týmy z celého světa, a když se jednotlivé sestavy proti sobě postavily ve skupinách, čtvrtfinále a nakonec i v semifinále, ze všech zápasů vzešli jen dva vítězové, kteří si poměřili síly ve finále. Brazilský celek Luminosity Gaming byl pro mnohé překvapením turnaje a na druhé straně ukrajinský tým Natus Vincere v sestavě s jednou největších hvězd, Slovákem Ladislavem Kovácsem alias Guardianem.

Papírové předpoklady favorizovaly právě ukrajinský celek, jelikož Guardian patří mezi nejlepší hráče současnosti, ale zranění zápěstí slovenskému hráči ztěžovalo hru během celého turnaje. Ve finále přitom šlo o hodně, jelikož si vítěz domů odnesl 500 tisíc dolarů a poražený finalista „jen“ 150 tisíc, a jelikož se hrálo na dvě vítězné mapy, vše bylo od začátku otevřené. První mapa padla po prodloužení do vínku brazilskému celku Luminosity, druhý zápas vyhráli také Luminosity, a tak celková výhra putuje do Brazílie.

Domů si odnesou 150 tisíc dolarů. Slovák Guardian v čele jednoho z nejlepších týmů ve hře Counter-Strike neuspěl v Columbusu
Zdroj: HLTV.org
Domů
Sdílet
Diskuse