Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2016 23:42
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

O čem bude 2. série Ash vs Evil Dead a kdy se začne vysílat?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Máme tu první informace o druhé sérii Ash vs Evil Dead!

Pokud jste už četli naši recenzi, dobře víte, že Ash vs Evil Dead se nám ohromně líbilo. Mix gore akce, úžasného humoru, skvělého Bruce Campbella, litrů krve, hororových prvků a úžasné filmařiny bylo přesně to, co seriálové pokračování příběhu od Sama Raimiho potřebovalo. Sám Raimi se zúčastnil přípravy první série, něco z ní si dokonce sám zrežíroval a stejně tak tomu bude i v případě série druhé, která by měla odstartovat už 23. září!

Nové části přijdou ruku v ruce s novými tvářemi, a tak se můžeme těšit na Teda Raimiho (Samova bratra) coby Ashova nejlepšího kamaráda ze střední, který se s ním vydá na společnou cestu proti zlu. Druhým známým přídavkem bude Michele Hurd (stále je čerstvě v paměti díky roli v 2. sérii Daredevila). Ta si zahraje Ashovu někdejší lásku ze střední a na závěr tady máme Lee Majorse coby Ashova dávno ztraceného otce. Okolo našeho oblíbeného hrdiny se tak utvoří kruh přátel a známých. Samozřejmě, vrátí se i jeho dva side-kickové.

O čem bude 2. série Ash vs Evil Dead a kdy se začne vysílat?

Co se týče děje, ten nás zavede do období, kdy si Ash užívá odpočinek spolu s Kelly a Pablem v Jacksonville. Showrunner a scénárista seriálu, Craig DiGregorio, se pro server Collider rozpovídal o pár věcech, které mají v plánu. Momentálně probíhá natáčení, a tak se nic podstatného nedozvíme, ale prozradil nám, že se chtěli podívat na Ashův charakter z ještě větší blízkosti. A proto uvidíme i jeho rodné město a poznáme ho jako člověka ještě před návštěvou osudové chaty. Zjistíme více nejen o něm, ale i jeho blízkých a známých z minulosti. Craig je velmi rád, že tentokrát měli na přípravu více času. Sice už znají svět a postavy lépe, jelikož se show opírá o mnoho praktických efektů a humoru, ale i tak potřebují na jejich přípravu vždy mnoho času.

Podíváme se tedy do Ashovy minulosti, nahlédneme i do pozadí příběhu Ruby a zjistíme, že její plán nefunguje úplně tak, jak si představovala. I to bude mít za následek, že se Ash vrátí do hry. Kelly a Pablo budou stále po jeho boku, ale oba si v druhé sérii projdou důležitými změnami. Nových postav bude dost, nápady na originální děj se nepochybně jen tak hemžily a už máme i potvrzeno, že se dočkáme i více krve. Zda tedy mají diváci očekávat klasické pokračování seriálu jen formou série na steroidech, to zatím nevíme. Jak se ta první líbila vám? Těšíte se už na další příběhy s Ashem?

První obrázek z druhé série o příběhu moc neprozradí, ale aspoň víme, že se Ash nezměnil

O čem bude 2. série Ash vs Evil Dead a kdy se začne vysílat?
Domů
Sdílet
Diskuse