Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2016 10:51
Čas čtení 0:00
Jakub P.

50 Cent a Chris Brown se obklopili ženskými zadky ve videu na jejich společnou skladbu

HUDBA
Uložit Uložené

Fiddy nevypadá ani zdaleka jako zbankrotovaný, právě naopak, jakoby chytal druhý dech.

Koncem loňského roku vypustil 50 Cent do světa mixtape The Kanan Tape. Přestože ten obsahoval jen osm skladeb, několika z nich, například Too Rich for the Bitch, Fiddy jasně ukázal, že to s mikrofonem stále zvládá. Později se jedna píseň z tohoto projektu, konkrétně I'm the Man, dočkala i remixu, na kterém hostuje Chris Brown, přičemž kluci k němu nyní připojují i ​​vizuální zpracování.
 
Pokud jsi viděl videoklip na Fiftyho kolaboraci We Up s Kendrickem, tak se ti budou pravděpodobně obě videa na sebe zcela podobat. I tentokrát jsme se totiž podívali do luxusní vily, která má od bankrotu daleko, avšak Chris a 50 v ní nejsou sami. Obklopuje je mnoho dívek, jejichž tělesné přednosti tvůj zrak alespoň na chvíli určitě upoutají.

Kromě vizuálu mají pro nás Fifty a Breezy ještě jednu novinku v podobě ohlášeného singlu No Romeo No Juliet z Kanan Reloaded. Ukázka videoklipu na tento track je zapracovaná na konec klipu k remixu I'm the Man, ale řekněme si alespoň pár slov o písni samotné. Jde o celkem povedenou záležitost, kterou oba zúčastnění, alespoň mě osobně, potěšili. Společně se postarali o refrén a také velmi obstojně zarapovali. Ať jen v takovém stylu pokračují. Mimochodem, název songu odkazuje na známé dílo Shakespeara, ovšem v moderní podobě, týkající se více peněz než lásky.

Pro více informací ze světa rapu sleduj Raporter

Domů
Sdílet
Diskuse