Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2016 11:46
Čas čtení 0:00
Tibor P.

Mladíka pobodali během hraní Pokémon GO, ale ani to ho nezastavilo, aby lovil dál!

TECH
Uložit Uložené

Někdy zkrátka zdraví není na prvním místě.

Oukej, asi nemá smysl představovat vám hru Pokémon GO, která v posledních dnech vzbuzuje takové šílenství mezi hráči, že ani internetoví giganti jako Facebook, Twitter či Pornhub nejsou schopni této situaci odolávat. Nedávno hra překonala i 3 roky starý rekord hry Candy Crush Saga a jen ve Spojených státech si ho denně zahraje přes 21 milionů lidí. Téměř denně vás informujeme také o tom, že následkem mánie kolem příšerek se událo již několik nepříjemných situaci. Jednu z nich zažil na vlastní kůži i 21letý mladý muž ze státu Oregon Michael Baker. Podobně jako tisíce dalších si dal za úkol za každou cenu chytit všechny Pokémony, a to bez ohledu na okolnosti a následky.
 
Během jedné z procházek po okolí, kde lovil další Pokémony do své sbírky, ho hra zavedla i do jedné z nebezpečných čtvrtí svého města, kde ho neznámý útočník bodl nožem přímo do ramene. Přestože bodnutí v této oblasti není smrtelné, jistě se shodneme na tom, že bodná rána kdekoli na těle není zrovna nejpříjemnější záležitostí. Drtivá většina z nás by si to po takovém incidentu namířila rovnou do nemocnice, ale Michael v podobném duchu nepřemýšlel. „Hned poté, co mě bodli, jsem pokračoval ve svém lovu a namířil jsem si to do podniku Plaid Pantry, kde jsem si koupil hranolky a pivo. V podstatě jsem riskoval život,“ dodal Michael, který si zjevně neuvědomil, že jeho chování nepatří k hrdinským činům, ale k hazardu s vlastním zdravím. Po ošetření nezapomněl dodat, že Pokémony shromáždí všechny, i kdyby se stalo cokoliv.

Mladíka pobodali během hraní Pokémon GO, ale ani to ho nezastavilo, aby lovil dál!
Zdroj: telegraph.co.uk
Domů
Sdílet
Diskuse