Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. července 2016 9:06
Čas čtení 0:00
Ivan J.

Soupeře knokautoval a následně po něm hodil Pokéball. Britský bojovník ukázal světu oslavu vítězství, jaká tu ještě nebyla

SPORT
Uložit Uložené

Pokémánia zasáhla i oktagon.

Bojovník Michael „Venom“ Page kromě toho, že je vycházející hvězdou organizace Bellator, také zřejmě zbožňuje hru Pokémon GO, o které jsme si už na naší stránce něco málo napsali. V noci ze soboty na neděli se v jeho rodném městě Londýně odehrál souboj mezi ním a Brazilcem Evangelistem „Cyborg“ Santosem. To, že nešlo o jen tak ledajaký duel, slibovala už jména bojovníků. To, co se stalo na jeho samotném konci, však nemohl očekávat snad nikdo. Probíhalo právě druhé kolo, když Page kolenem ve vzduchu zasáhl Santosovu tvář a tím ho knokautoval. Ještě předtím než stihla proběhnout tradiční ceremonie vítězství, Brit všem předvedl svou vlastní. Okamžitě po knokautu si nasadil kšiltovku coby Ash Ketchum a na bezmocného soupeře hodil Pokéball. Zajistil si tak úlovek s pořadovým číslem 11, protože přesně tolik výher má na svém kontě.

Domů
Sdílet
Diskuse