Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. srpna 2016 8:49
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Leonardo DiCaprio si na ulici vystřelil z Jonaha Hilla. Přiběhl k němu, jako kdyby byl bláznivý fanoušek toužící po záběrech

ZAJÍMAVOSTI LEONARDO DICAPRIO
Uložit Uložené

Oscarový herec se rád baví na účet svých kolegů.

Herci Leonardo DiCaprio a Jonah Hill si při svých setkáních určitě mají co říct, protože se setkali například na natáčení filmu Vlk z Wall Street a stále mají mezi sebou přátelský vztah. Jonah však netušil, že si z něj Leonardo šikovně vystřelí přímo na ulici v New Yorku. Hill stál před jedním z výkladů a snažil se vypadat nenápadně během toho, co si hrál s mobilem, ale Leo ho poznal už z dálky, vytáhl svůj telefon a nastavil ho před sebe tak, jako kdyby byl bláznivý fanoušek s touhou propadnout Hilla a získat co nejlepší záběry. Dalo by se říci, že DiCaprio svého kolegu skutečně překvapil, protože Jonah se trochu lekl, naštěstí ho však Leonardo rychle stihl sevřít v pevném objetí a pak už následovala běžná přátelská konverzace. Stále ještě čerstvý držitel Oscara tedy očividně ví, jak si ze svých kolegů z branže vystřelit.

Domů
Sdílet
Diskuse