Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. srpna 2016 13:06
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jeden den se Smackem přináší pohled k němu domů i běžné problémy dvojnásobného držitele ceny Anděl

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Čtvrté pokračování ONE DAY WITH mapuje Smackův běžný den mimo koncertů.

Existenci projektu s názvem ONE DAY WITH jste již pravděpodobně měli možnost zaregistrovat dříve, protože vám dnes představíme už jeho čtvrté pokračování. Nápad pochází z dílny kluků z FCK THEM, což je nová podoba labelu ILPP a hlavní cíl konceptu je snad jasný již ze samotného názvu. Díky tomuto seriálu budou mít tedy zvědaví fanoušci možnost vidět, jak vypadá běžný den zajímavé známé i méně známé osobnosti ať už z oblasti hudby, módy, sportu, nebo zajímavého zaměstnání. Výsledkem je tradičně více než desetiminutový audiovizuální záznam, který je tentokrát věnován Smackovi.
 
Jeden z nejlepších rapových interpretů v Česku nás provedl svým víceméně prázdninovým dnem a vzal nás i k sobě domů či na bobovou dráhu. Dvojnásobný držitel ceny Anděl má aktuálně spokojenější období bez pracovních povinností, avšak vše, co jeho rapový život obnáší nám dostatečně přiblížil alespoň slovy. Po blogerce Bronce zde máme příjemné zpestření a doufáme, že se tento projekt bude nést už jen v podobném duchu. Teď si už ale vychutnejte samotný výsledek z dílny Dzagyho a Juraje Vice.

Zpět
Sdílet
Diskuse