Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2016 22:22
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Albánci v autě převáželi 31 milionů korun, které vyčmuchal policejní pes. 13 kilogramů kokainu v jejich domě u ohajoby také nepomohlo

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Drogová operace, kterou překazil speciální policejní pes.

Speciálně vycvičení policejní psi už dlouhá léta představují noční můru pro stále fikanější pašeráky a dealery drog, kteří zakázané látky nebo získané peníze musí například přepravit z místa na místo. Amsterdamská policie a tři obvinění občané původem z Albánie by ti o schopnostech policejního psa dokázali vyprávět, protože se mu podařilo vyčmuchat obrovskou sumu peněz v kufru jejich auta.
 
Až 31 milionů korun pes vyčmuchal v prostoru pro náhradní pneumatiku, což není to nejnenápadněji místo na ukrytí špinavých peněz, ale Albánci se alespoň snažili tvářit klidně a doufali, že psa čich zradí. Obvinění by zatím měli být dva muži a jedna žena, kteří se měli podílet na obchodování s návykovými látkami a ještě i na praní špinavých peněz. Díky psovi a jeho nosu pak mohli policisté provést i domovní prohlídku na adrese Albánců, kde pak zajistili ještě 13 kilogramů kokainu a tři obvinění pak ztratili i poslední naději na to, že by tyto nálezy mohli policistům vysvětlit nějakým věrohodným způsobem. Ani my bychom samozřejmě neprotestovali, kdybychom si mohli v kufru vesele vozit miliony korun, ale určitě by to byl hezčí pocit za příjemnějších okolností bez souvislosti s drogami.

Domů
Sdílet
Diskuse