Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. srpna 2016 17:38
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Na Hip Hop Kempu 2016 jsme si užili vydařená vystoupení a vyzpovídali domácí interprety i návštěvníky (Videoreport)

REFRESHER
Uložit Uložené

Největší hip-hopový festival ve střední Evropě opět nezklamal a dopadl nad očekávání.

Ve dnech 18.20. srpna se areál letiště u Hradce Králové naplnil tisíci lidí z různých zemí Evropy, kteří přišli podpořit své oblíbených domácích i zahraničních rapové interprety zvučných jmen. Na Hip Hop Kempu 2016 jsme totiž v tomto ročníku měli možnost vidět například i kapacity jako Machine Gun Kelly, Anderson .Paak nebo dobře známý Redman. Všichni předvedli podle očekávání více než vynikající atmosférické vystoupení, na které určitě nezapomene žádný z návštěvníků a pokud vám náhodou někdo řekne, že byste tam příští rok neměli chybět, tak má pravdu. Zahraničním headlinerům sekundoval ti českoslovenští a my musíme uznat, že v některých případech fungovaly jejich skladby ještě lépe. Za všechny zmíníme Smacka, Kontrafakt, PSH či DMS, kterým utekl hangár snad už naposled.
 
Pojďme ale k tomu, proč jsme se tu dnes sešli. Kromě fotoreportu, který jsme zveřejnili nedávno, jsme si totiž pro vás připravili i videoreportáž mapující nejen atmosféru z koncertů, ale i pár vyjádření samotných interpretů a návštěvníků, kterých jsme se ptali, na koho se nejvíce na Kempu těší, případně, koho by rádi na této události viděli v budoucích ročnících, kterých snad bude ještě nepočítaně. A kromě množství jiného se dozvíš i to, proč Separ vyhodil z okna svého hotelového pokoje televizor. Dost bylo slov, užijte si videoreport z jubilejního 15. ročníku Hip Hop Kempu, o který se za kamerou postaral Miki Bado a před ní zas Michal Mucha. Za doprovodnou hudbu zároveň děkujeme šikovnému SpecialBeatz, bez kterého by report nebyl tím, čím je.

 

Domů
Sdílet
Diskuse