Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2016 11:55
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Místo zlatokopky iPhonekopka. Šikovná Číňanka si díky 20 partnerům a 20 smartphonům koupila nový dům

TECH
Uložit Uložené

Když člověk chce, možné je opravdu vše.

Doba, kdy mnohým ambiciózním ženám šlo pouze o drahé kabelky či exotické dovolené, je už dávno pryč. Technologický pokrok změnil jejich potřeby, a proto se nyní dokáží "zamilovat" asi do každého, kdo jim pořídí luxusní iPhone. A výjimkou není ani žena z Číny, která dokázala díky dvěma desítkám partnerům nabýt dostatek finančních prostředků, aby si mohla opatřit vlastní bydlení. Stačilo jí 20 smartphonů s operačním systémem iOS, přičemž ty na požádání dostala od každé své lásky. Konkrétně šlo o jen nedávno představený iPhone 7, čili tu nejnovější a zároveň i nejdražší generaci, jaká momentálně existuje.

Když všechny nabyté kousky prodala místnímu výkupu, okamžitě vydělala něco přes 430 000 korun a peníze následně použila na zaplacení depozitu za nový dům postaveném na nedalekém venkově, píše web BBC. Z nápadu vynalézavé Číňanky byli doslova šokováni i její kámoši a kámošky. Když jim bydlení ukázala a prozradila, jak se k němu dopracovala, tak nevěřili vlastním uším. Na čínské sociální síti Weibo, což je obdoba našeho Facebooku, se navíc po získání pozornosti médií z hashtagu "20 iPhonů za dům" stala docela populární záležitost. Troufla by si některá z vás na něco podobného?

Místo zlatokopky iPhonekopka. Šikovná Číňanka si díky 20 partnerům a 20 smartphonům koupila nový dům
Zdroj: Apple
Domů
Sdílet
Diskuse