Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2017 16:00
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Bude Samsung čelit novému problému? Na displeji Galaxy S7 edge se uživatelům zobrazuje růžový proužek

TECH SAMSUNG
Uložit Uložené

Zatím však není třeba panikařit.

Jen několik hodin po oznámení oficiální příčiny problémů Galaxy Note7 přichází další, potenciálně nebezpečný úder z druhé strany. Pokud by se v blízké budoucnosti stala ze staronového růžového pásku na zobrazovacím panelu loňské vlajkové lodi Galaxy S7 edge frekventovanější závada, Samsung bude mít opět plné ruce práce. Zatím to však jihokorejský výrobce nepovažuje za vážný problém, ale jen za ojedinělou anomálii. První zmínky zazněly ještě během března po spuštění prodeje, ale momentálně na fórech ožívají diskuse, kde si na pásek stěžuje stále více uživatelů zmíněného high-end smartphonu.
 
Růžový proužek začíná u pravé dolní strany displeje a pokračuje až po pravou vrchní. Široký není, což ale hned neznamená, že nepřekáží. Nespokojené majitele chybné vlajkové lodi jeho přítomnost prý nesmírně irituje, za což bezpochyby může výrazné zbarvení. Podle Samsungu by měli navštívit servis, sporné však je, zda to technici označí za vinu uživatele, nebo za vinu výrobce. Web sammobile.com dokonce doporučuje i alternativu, která probíhá přes vložení *#0*# do takzvaného dial padu (vytáčení čísel) a následně kliknutí na červenou, zelenou, modrou, což má obnovit jednotlivé pixely každé jedné barvy. A pokud alternativa nebude fungovat, pokus je třeba opakovat i vícekrát.

Bude Samsung čelit novému problému? Na displeji Galaxy S7 edge se uživatelům zobrazuje růžový proužek
Zdroj: www.sammobile.com
Domů
Sdílet
Diskuse