Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2017 9:37
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Žena zavolala policisty, když jí místní dealer naráz zvýšil ceny. Za marihuanu jednoduše odmítala zaplatit víc

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložit Uložené

Nehorázné, co se to v těch ulicích děje.

Australští policisté ze Severního teritoria nemohli uvěřit tomu, co slyší, když se na tísňové lince ozval hlas zoufalé ženy. Nevěděli, co mají očekávat, a tak pozorně poslouchali, jak si žena začala stěžovat na to, že při posledním pokusu o nákup marihuany ji její dealer překvapil zvýšenými cenami. Považovala to za nehoráznost, protože si zvykla, že v její komunitě je cena za gram marihuany dlouhodobě ustálená a protože nevěděla, jak by se při pouličním nákupu bránila, prostě ji napadlo vzít mobilní telefon a zavolat na policii. Policisty pak žádala, aby situaci okamžitě prošetřili, protože takto přece prodej fungovat nemůže.

Úsměvnou stížnost frustrované zákaznice si policisté samozřejmě klidně vyslechli a protože ji nechtěli nechat napospas zkažené pouliční ekonomice, rychle jí řekli, aby jim dala o tomto drogovém dealerovi více informací, protože by se na něj rádi podívali. V tom momentě jí zřejmě došlo, že udělala chybu, a tak rychle zavěsila, ale i tak jde o jednu z nejzdařilejších stížností na tísňové lince za poslední měsíce. A mimochodem, australští policisté připomínají, že kdyby ses ve svém okolí setkal s podobným nárůstem cen, rádi se na to podívají odbornými očima.

Žena zavolala policisty, když jí místní dealer naráz zvýšil ceny. Za marihuanu jednoduše odmítala zaplatit víc
Zdroj: pixabay
Domů
Sdílet
Diskuse