Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2017 23:05
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Při procházce po pláži našel kokain za 1,5 miliardy korun. Nikdo zatím nedokáže vysvětlit, jak se tam drogy dostaly

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Obyčejný den v britském pobřežním městečku.

Dvě nevelká britská městečka zažila před pár dny zvláštní buzení do nového dne, protože na jejich plážích začalo rozsáhlé vyšetřování. Způsobil ho nález až 360 kilogramů čistého kokainu rozházeného v taškách po plážích v městech Hopton-on-Sea a Caister-on-Sea, který se podařilo objevit náhodnému kolemjdoucímu. Zdálo se mu podezřelé, že v takovém čase by si někdo na pláži nechal porozkládané tašky, a tak se přišel podívat z blízka a nechtěl věřit vlastním očím, protože mu po nakouknutí do první z nich bylo jasné, na co se to dívá. Okamžitě zalarmoval policii a zanedlouho byly na pláži četné týmy kriminalistů, kteří se divili, ale zároveň usmívali od ucha k uchu, protože najít téměř 400 kilogramů kokainu bez větší námahy, to se přece nepodaří každý den.

Zmíněných 360 kilogramů drogy by podle zveřejněných informací mělo dosahovat pouliční hodnoty až 50 milionů liber, takže zločinecké organizace zapletené do přepravy této konkrétní zásilky určitě nebudou moc nadšené a jak se již stihla vyjádřit policie, zatím nedokáže říct, odkud a kam by tolik kokainu mělo směřovat.

Domů
Sdílet
Diskuse