Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. února 2017 12:37
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

P Money, Smack, NobodyListen a další ovládnou už brzy pražské MeetFactory

REFRESHER ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Reprezentant špičky grime UK scény se v Praze představí už 10. 3. a chybět nemůže ani domácí zástupce Smack.

Na podzim loňského roku se Smackovi podařilo dotáhnout celou bandu MCs a DJs z UK do vyprodaného Roxy, které bude na tuto párty vzpomínat ještě velmi dlouho, protože v některých momentech se otřásalo v základech. Hlavním hostem byl tehdy P Money, jehož už snad fanouškům grime scény již není třeba představovat. Aktuálně patří v tomto specifickém hudebním žánru v UK mezi špičku, což potvrdil i debutovým albem Live + Direct, které vyšlo koncem listopadu 2016.

Z nadpisu už je snad všem jasné, že P Money navštíví Prahu opět a tentokrát s sebou vezme i dalšího talentovaného hosta, kterým bude Slay z Manchesteru. Společně se 10. 3. pokusí zbourat oblíbený prostor v MeetFactory, který kapacitně i atmosféricky posune tyto grime shows na ještě vyšší úroveň. Kromě nich se samozřejmě představí i domácí Smack, který dlouhodobě předvádí snad nejlepší živá vystoupení ze všech československých interpretů a jako by toho už tak nebylo dost, chybět nebude ani snad nejlepší domácí DJ NobodyListen. Lístky si můžeš zakoupit například již nyní na stránce www.meetfactory.cz. Vidíme se!

Domů
Sdílet
Diskuse