Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. března 2017 14:35
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Hříšný luxus za téměř 340 milionů korun. Sídlem Calvina Kleina v slunném Miami by nepohrdla ani ta nejnáročnější klientela

KULTURA
Uložit Uložené

Módní návrhář, jehož spodní prádlo milujeme téměř všichni, prodává luxusní usedlost v Miami.

Známí herci, hudebníci, sportovci, obchodníci či módní návrháři většinou vlastní více než jen jednu nemovitost obrovských rozměrů a výjimkou není ani Calvin Klein. Právě tento designér ze Spojených států teprve nedávno prodával jedno ze svých sídel, a to konkrétně v prostředí Miami. Dokonalé místo pro život, v němž jako kdyby se místy až zastavil čas a jeho obyvatelé či návštěvníci si mohou s klidem užívat okolní krásy. Pojďme se tedy na nemovitost, jejíž cenovka byla stanovena na 12,5 milionu eur (~340 milionů korun), podívat trochu blíže.
 
Velkolepé sídlo postavené ve španělském stylu během 30. let minulého století prošlo několika rozsáhlými rekonstrukcemi a výsledek vás určitě okouzlí. Téměř 550 metrů zastavěné plochy nabízí dnes již novým majitelům útočiště před okolním světem, o jakém většina z nás jen sní. Jen si to zkuste představit. Honosné bydlení v zátoce Biscayne Bay zařízené mimořádně jednoduše, místy možná až minimalisticky, ale zato velmi vkusně s tolika ložnicemi, že každou noc v týdnu byste mohli trávit v jiné. Zní to skvěle a jakmile k tomu připočteme magické prostředí tamní přírody, terasu s bazénem končícím skoro až v oceánu a fakt, že v daném sídle trávil svůj čas i fenomenální Calvin Klein, výsledek už zřejmě nemusíme ani oznamovat. Ale ano, je přesně podle našeho gusta a věříme, že u vás to bude stejné. Více by vám už ale měla napovědět galerie snímků situovaná níže, o kterou se postaral fotograf z Douglas Elliman Real Estate, kde byla stavba prodávána.
 
P.S. - Mimochodem, daná usedlost byla v nabídce bez zařízení, ale nový vlastník byl podle několika zdrojů ochoten zaplatit tučnou sumu navíc, aby vše zůstalo v původním stavu.

Pokud víte i o architektech, respektive architektonických nebo designérských studiích z našich končin, které také stojí za pozornost širšího publika, tak neváhejte a pošlete nám tip na e-mailovou adresu uvedenou v profilu výše. Děkujeme vám!

Domů
Sdílet
Diskuse