Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2017 21:22
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Sjana na Instagramu vydělává 15 tisíc dolarů za jedinou fotku. Australská kráska svůj úspěch přitom nikdy nečekala

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Dokonalý životní příběh krásné Sjany.

V dnešní době již není ničím neobvyklým, že člověk díky pár fotografiím na internetu vydělává více než průměrný Čech za celý rok. Sociální sítě umožnily nejen jednotlivcům, ale především samotným společnostem propagovat své produkty či služby mnohem efektivnější cestou. Reklama v podobě plakátů či billboardů už lidi nedokáže oslovit až tak, jako když vidí oblíbenou značku na těle přitažlivé osobnosti, jakou je například 22letá Sjana Earp.


Sjana začala svou kariéru na Instagramu jakoby úplnou náhodou, protože vůbec netušila, že by to jednoho dne mohla zpeněžit. Zpočátku jen chtěla vyjádřit vlastní emoce a protože toužila své životní příběhy a situace sdílet i s cizími lidmi, rozhodla se založit si první profil na sociální síti. Sjana pochází z města Newcastle v australském státě New South Wales a hned věděla, že by mohla místní přírodu a scenérie využít ve svůj prospěch. Podle jejích vlastních slov její úspěšná kariéra začala díky tomu, že si dobře naplánovala založení profilu a velkou roli v tom sehrála i její vášeň a aktivita. Prvních několik desítek fotografií si její fanoušci docela užívali, počet followerů rychle rostl a najednou se jí v mailové schránce ocitla zpráva od jedné společnosti, která se zaměřuje na správu osobností na Instagram a dalších sociálních sítích. Nevěděla, co si má myslet, protože nečekala, že by v dohledné budoucnosti měla šanci využít vlastní vášeň k tomu, aby si vydělávala na živobytí. Sjana nakonec souhlasila, vždyť kdo by takovou nabídku odmítl a její profil se najednou začal přeměňovat na mnohem organizovanější a uhlazenější stránku, což fanouškům učarovalo.
 
Peníze Sjane přicházely ve stále větších množstvích a díky své bohaté fanouškovské základně, protože na Instagram ji sleduje už více než 1,2 milionu lidí a dnes se povídá, že by si Sjana dokázala vydělat přibližně 15 tisíc dolarů za jediný příspěvek. Samozřejmě záleží na tom, s jakou společností se dohodne, protože několika se již upsala na dobu neurčitou a další si zase vybírá podle toho, jakou má náladu. Přesto tvrdí, že nepřijímá každičkou nabídku, protože pokud by měla propagovat produkt nebo výrobek, který by byl proti jejímu přesvědčení, žádné množství peněz by nedokázalo vyvážit škodu způsobenou na její reputaci. V současnosti má tedy Sjana smlouvu se společností Alo Yoga, protože již od svých instagramových počátků zveřejňovala fotografie v různých bikinách a nepohrdla ani jógou. Významným faktorem byla i skvělá postava, kterou si Sjana pečlivě pěstuje a statisíce mužských i ženských fanoušků dobře vědí, proč mají její fotografie tolik v oblibě.


Pokud by ses rád dozvěděl zaručený návod, jak získat přes milion fanoušků a vydělávat za své příspěvky desítky nebo stovky tisíc, pak by ses měl zaměřit na kvalitu svých fotografií. Sjana tvrdí, že nejdůležitější vlastností jejích záběrů je jejich kvalita a ostrost, protože nic nedokáže lidi odradit tak, jako rozmazaná momentka, kde si ani nemohou užít detaily, což je u fotografií Sjany mimořádně důležité. Zároveň je velkou zastánkyní iniciativy, která odmítá používání filtrů, protože fotografie na Instagramu by měly být co nejrealističtější, aby si k nim lidé mohli okamžitě vytvořit alespoň maličký citový vztah. Tvým fotografiím by neměly chybět ani syté barvy a čím více jasu, tím lépe.
 
Sjana se tedy v současnosti pohybuje na hranici kolem 15 tisíc dolarů za jeden příspěvek, ale čím déle bude pokračovat, tím více peněz budou společnosti ochotné zaplatit. Přitažlivá Australanka kromě svého aktivního profilu na Instagramu píše moudra i na vlastní blog, takže pokud by ses rád dozvěděl i pár příběhů a nejen se pokochal jejími fotografiemi, pak klikej na tento odkaz.

Mood @nihiwatu

Příspěvek sdílený SJANA ELISE EARP // YOGA (@sjanaelise),


Happy International Day of Peace! ☀

Příspěvek sdílený SJANA ELISE EARP // YOGA (@sjanaelise),



Nostalgia ✨

Příspěvek sdílený SJANA ELISE EARP // YOGA (@sjanaelise),


When there's no sun so you desperately try to sunbake beneath a sheet of cloud

Příspěvek sdílený SJANA ELISE EARP // YOGA (@sjanaelise),


Spot the Butterfly!

Příspěvek sdílený SJANA ELISE EARP // YOGA (@sjanaelise),


Woke up in heaven @samujanavillas #samujana @theasia.collective #theasiacollective

Příspěvek sdílený SJANA ELISE EARP // YOGA (@sjanaelise),





Domů
Sdílet
Diskuse