Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. dubna 2017 12:22
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Bazén s průhledným dnem ve výšce přes 150 metrů nad zemí je hlavní dominantou luxusního apartmánového domu

KULTURA
Uložit Uložené

Luxus, jaký si mohou dopřát jen vyvolení.

Spojené státy americké jsou zemí téměř neomezených možností a v případě, že disponujete dostatečně tučným bankovním kontem, můžete si vychutnávat i obdobné designové skvosty. Velké developerské společnosti už dávno vědí, po čem touží opravdu bohatí lidé, a tak neváhají a pouštějí se do staveb nových megalomanských projektů stále častěji.
 
Jedním z takových je určitě i Market Square Tower v texaském Houstonu, který nabízí svým klientům nesporný luxus, jaký bychom si alespoň čas od času rádi užívali všichni. Pomyslnou zlatou třešničkou na uvedeném komplexu je bez nejmenších pochyb bazén situovaný v skoro samém vrcholu stavby. Na tom by samozřejmě v současnosti už nebylo skoro nic neobvyklého, kdyby jedna z jeho částí nebyla vystouplá mimo objekt.
 
Čtete správně, „atrakce“, která by měla přilákat další kupující, má plně průhledné dno a obyvatelé MST si tak mohou vychutnávat okolní krásy z ptačí perspektivy pod vodou. Levná záležitost to však s určitostí nebude, a tak si raději vychutnejte alespoň snímku níže.

V případě, že víte i o jiných architektonických nebo designérských studiích z našich končin, která také stojí za pozornost širšího publika, tak neváhejte a pošlete nám tip na e-mailovou adresu uvedenou v profilu výše, děkujeme za spolupráci a spolupráci!

Domů
Sdílet
Diskuse