Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. dubna 2017 15:39
Čas čtení 0:00
Miroslav K.

Rémi Gaillard je zpět a velikonoční vajíčka krade rovnou z Jurského parku

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Přejeme vám veselé Velikonoce!

Velikonoce se pomalu ale jistě blíží ke svému konci (předpokládáme, že páni se drželi pravidla, že mrskat se má pouze do dvanácté) a ti, kteří momentálně nejsou opilí, pravděpodobně počítají peníze ze své výslužky, protože tyto svátky jsou přece o penězích. Na scénu se opět dostavil francouzský prankster Rémi Gaillard, který se rozhodl ukrást velikonoční vajíčko. Na tom by ještě možná nebylo nic špatného, ​​kdyby se ho nepokusil ukrást dinosaurovi z Jurského parku. Na to doplatil náhodný běžec, který skutečně nečekal dvojnásobně většího ještěra než je on sám.
 
Jak to celé dopadlo, se dozvíte ve videu níže. Hned pod ním najdete výběr jeho nejlepších pranků, mezi nimiž nechybí ani ten z roku 2002, kdy si na sebe dal dres fotbalového klubu Lorient bez čísla a spolu s celým týmem slavil zisk titulu francouzského poháru na stadionu Stade de France a dokonce si i potřásl rukou s tehdejším prezidentem země. Pokud budete mít stále pocit, že z tohoto článku nesršela dostatečná velikonoční nálada, pod videi najdete fotografii Roberta Downey Jr., kterou zveřejnil před necelým dnem na Instagramu a už sesbíral 1,3 milionu „srdíček“.

 

Raise your hand if you're ready for the bunny... #HappyEaster

Príspevok, ktorý zdieľa Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr),

Domů
Sdílet
Diskuse