Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. května 2017 12:13
Čas čtení 0:00
johnnybravo

11letý kluk si koupil použité GTA V a objevil v něm balíček pervitinu. Někdo si ho zapomněl přímo v herním manuálu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Bazarový prodej může být zrádný.

Nákup použitých předmětů z bazarů dokáže nadělat neplechu. Člověk si nikdy nemůže být jistý, co předchozí majitel se svým předmětem vyváděl, ale dalo by se předpokládat, že při obyčejné videohře neexistuje mnoho možností, jak někomu způsobit trauma na celý život. Matka Kayla McAllistera z amerického státu Florida před pár dny chtěla udělat svému 11letému synovi radost, a tak se vydali do obchodu GameStop, aby mu tam koupila novou hru na jeho konzoli. Nebudeme nyní rozebírat to, proč se nakonec rozhodla 11letému dítěti koupit hru Grand Theft Auto V, kde se objevují záležitosti, o jakých by možná takový mladý člověk ještě vědět neměl, ale ať už to je jakkoliv, jejího syna čekalo v samotném obalu jedno nemilé překvapení.

Při čekání na instalaci hry si listoval v herním manuálu a naráz v něm mezi stranami objevil balíček obsahující zvláštní látku, a tak zavolal svou mámu a ona hned věděla, která bije. Kayla zavolala policii a její podezření se potvrdilo, když policisté potvrdili, že se v sáčku nachází pervitin a společnost GameStop si pro jejího syna připravila jedno nečekané překvapení. Neznámo, zda se v manuálu droga nacházela úplnou náhodou, nebo měl bazarový prodej představovat způsob, jak měla droga přejít z rukou prodejce do rukou kupce, avšak je jen a jen dobře, že si chlapec balíček neschoval a nepokoušel se pak sám přijít na to, s čím má tu čest.

11letý kluk si koupil použité GTA V a objevil v něm balíček pervitinu. Někdo si ho zapomněl přímo v herním manuálu
Zdroj: Kayla McAllister/Facebook
Domů
Sdílet
Diskuse