Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. května 2017 12:16
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Jim Parsons se po 14 letech randění oddal se svým přítelem Toddem. Magická svatba oblíbeného herce se odehrála v New Yorku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jim Parsons alias Sheldon Cooper konečně vstoupil do manželství.

Světoznámý herec Jim Parsons, jehož zřejmě mnohem lépe znáš jako Sheldona Coopera ze seriálu Teorie velkého třesku, konečně vlezl do chomoutu. Pokud jeho život a kariéru sleduješ trochu blíže, určitě ti neuniklo, že je Jim homosexuál, a tak si prsteny nevyměnil se svou přítelkyní, ale dlouholetým přítelem Toddem Spiewakem. Ačkoliv Jim randí s Toddem již dlouhých 14 let, svůj vztah se léta snažili ukrývat před zrakem veřejnosti a samotný Jim světu potvrdil to, že je homosexuál, až v roce 2012, i když to velká část z jeho fanoušků už dopředu očekávala. Své ano si oba zamilovaní řekli v Duhové síni v americkém New Yorku. Jim se v minulosti v různých rozhovorech přiznal, že svatba nebyla pro žádného z nich nikdy největší prioritou a před lety ještě ani nebyla právně realizovatelná, ale nakonec si zřejmě řekli, že by po tolika společných letech bylo skvělé konečně uzavřít manželský svazek. A jak sám uvidíš na zveřejněných fotografiích, svatba Jima a Todda byla skutečně magická.



Domů
Sdílet
Diskuse