Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. května 2017 12:56
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Arnold Schwarzenegger se vrátí jako Terminátor i v 6. díle. Rozdíl je v tom, že tentokrát se o film postará otec série James Cameron

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

James Cameron bude produkovat nejbližší film o Terminátorovi a Arnie si to nenechá ujít.

Terminátor stále není mrtvý a pravděpodobně ani nikdy nebude i přesto, že nevydělává a vlastně se líbí jen málokomu. Genisys to už přehnalo a nebýt Číny, jde o pěkný kasovní propadák. Paramount upustil z plánované trilogie a ukončil ji tak po prvním díle. Tím se ale navždy zbavili možnosti natočit další film ze ságy, protože v roce 2019 se práva vracejí Jamesovi Cameronovi, a ten má s tímto světem vlastní plány.

Arnie v rozhovoru pro Screen Daily potvrdil, že Cameron má pár skvělých nápadů a v dalším filmu uvidíme i ikonického hrdinu univerza. Není to samozřejmě jisté, ale na 99 % to bude role Terminátora. Cameron by neměl režírovat, protože příštích 10 let bude mít dost práce s Avatary (ach). Na režisérskou židli by měl usednout Tim Miller (Deadpool) a film by do kin mohl zavítat v roce 2020. Arnie ještě dodal, že by v budoucnu rád spolupracoval s Netflixem a že se už o něčem možná jedná. Jaký máte na ságu Terminátor názor vy? Chcete ještě vůbec nějaké další části?

Domů
Sdílet
Diskuse