Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. května 2017 9:49
Čas čtení 0:00
johnnybravo

„Zlatane, zůstaň v United a můžeš se vyspat s mojí ženou!“ Ibrahimović sice ve finále nehrál, ale od fanouška dostal zajímavou nabídku

SPORT
Uložit Uložené

Všichni si přejí, aby Zlatan z United neodcházel.

I když Manchester United hodně vody v anglické Premier League nerozvířil, do Ligy mistrů se dostane i tak, protože se mu podařilo vyhrát ve finále Evropské ligy nad Ajaxem Amsterdam v poměru 0:2, čímž si svěřenci Josého Mourinha zajistili účast v Lize mistrů. Hrdiny zápasu byli Pogba s Mkhitaryanem, kteří se postarali o góly anglického velkoklubu, ale snad největším tahákem pro fanoušky byla přítomnost Zlatana Ibrahimoviće na stadionu.

Finále se hrálo ve Stockholmu, tedy v hlavním městě domovské Zlatanovy země, a fanoušci mu to dali skutečně pocítit, i když se kvůli dlouhodobému zranění nemohl dostat na hřiště. Všichni fanoušci United věří, že Zlatan se rozhodne v Manchesteru zůstat i příští rok a právě v souvislosti se Švédovou budoucností se na stadionu objevil vtipný banner. Jeden z fanoušků Zlatanovi vzkázal, že pokud zůstane v United, bude se moci vyspat s jeho ženou a to by nebyl Zlatan, kdyby si banneru nevšiml a ještě se u něj i nevyfotil s velkým úsměvem na tváři. Možná jej právě vidina fanouškovy manželky přesvědčila, aby z United nikam neodcházel a po získání místenky v Lize mistrů se to jeví jako stále realističtější alternativa.


„Zlatane, zůstaň v United a můžeš se vyspat s mojí ženou!“ Ibrahimović sice ve finále nehrál, ale od fanouška dostal zajímavou nabídku
Zdroj: facebook
Domů
Sdílet
Diskuse