Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. května 2017 16:49
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Stačí pár dobře nakreslených čar a tvá zvrácená mysl je u vytržení. Dvojsmyslné ilustrace stimulují erotickou představivost

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Erotika je neoddělitelnou součástí našich životů, tak proč se při ní omezovat?

Pokud se na naší stránce objeví ilustrace, většinou jde o vtipná či romantická umělecká díla, která tě chtějí rozveselit a způsobit, že se ti na tváři objeví široký úsměv. Na druhé straně, jeden neznámý pařížský umělec či umělkyně již delší dobu vytváří ilustrace, které ti sice úsměv mohou pomoci vytvořit, ale z úplně jiných důvodů. V rámci projektu Petites Luxures se umělec snaží pomocí pár čar nakreslit situaci, kterou hned každý člověk s alespoň trochu zkaženou myslí rozezná, ale pokud bys nevěděl o co jde, možná by sis mohl myslet, že jsou to jen nevinné nákresy osob a hlav. Na vytvoření potřebné iluze přitom netřeba ani dokončené postavy s nekonečnými detaily, protože někdy stačí osoby skutečně pouze nastínit. O popularitě tohoto stylu ilustrací svědčí i to, že jejich anonymní tvůrce získal na Instagramu už více než 700 tisíc fanoušků, a tak není divu, že sex skutečně prodává.















Domů
Sdílet
Diskuse