Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. června 2017 9:21
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Téměř se ujedl k smrti. Teprve 11letý Arya vážil přes 190 kilogramů, ale rodičům připadal jako zdravý

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Indonéský chlapec, kterého zachránila lékařská intervence na poslední chvíli.

Nikdo si nezaslouží žít na pokraji smrti jen kvůli tomu, že jeho rodiče, známí a ani lékaři nedokáží včas zasáhnout. Stále jen 11letý Arya Permana z indonéského města Karawang si za svůj krátký život prožil tak těžké chvíle, o jakých se většině z nás pouze ani nesní. Jeho rodiče byli šťastní, když se před lety narodil, a tak mu chtěli opatřit vše, po čem toužil. Arya prý jedl i pět hlavních jídel denně a jeho apetit s přibývajícím věkem narůstal, což se samozřejmě začalo projevovat i na jeho váze, která postupně dosáhla až 192 kilogramů.

Arya ve svých 11 letech v žádném případě neměl vážit 192 kilogramů, ale jeho rodiče byli údajně zmatení, protože přesto, že mu už nedokázali najít vhodné oblečení a musel začít nosit pouze přikrývku svých genitálií, uvěřili tomu, co jim řekli v nemocnici a svého syna považovali za perfektně zdravého. Naneštěstí pro Aryu, jeho zdravotní stav se každým dnem výrazně zhoršoval a projevovalo se to i tak, že nemohl dýchat a spát musel s čelem opřeným o zeď, aby se během noci vlastně nezadusil. Arya nakonec absolvoval speciální 5hodinovou operaci, díky níž by měl v následujících měsících výrazně zhubnout a dostat svůj život zpátky na správnou kolej, ale od ideální váhy a situace je stále na kilometry vzdálený.

Domů
Sdílet
Diskuse