Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. června 2017 12:33
Čas čtení 0:00
johnnybravo

V české Alze nově koupíš i elektromobil Tesla! Doručí ti ji hned na druhý den a zaplatit můžeš bitcoiny

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Internetový obchod rozšiřuje svoji působnost.

Elektrické automobily zažívají v posledních letech obrovský rozvoj, který vede zejména společnost Tesla a konečně si to začínají uvědomovat i firmy z Česka. Nejznámější internetový prodejce Alza.cz proto právě spustil nejnovější možnost, jak si člověk může na jejich webu udělat radost, protože Alza začala prodávat elektrické automobily značky Tesla jako první prodejce v Česku. V jejím skladu se zatím nacházejí dva automobily, Tesla S 75D za 2 999 999 Kč a X 100D za 3 499 999 Kč. V případě, že si člověk Tesly od Alzy objedná, společnost mu prý garantuje doručení do druhého dne přímo před dům, přičemž Alza nabízí ještě i zjednodušený nákup, při kterém zákazník dostane už auto přímo na značkách, takže se nebude muset starat o jeho přihlašování a celkovou byrokracii.

Pokud si ale objednáš Teslu, kterou momentálně Alza nemá na skladě, pak si na její doručení chvíli počkáš. Naštěstí, Alza dokonce začala provozovat i nabíjecí stanici v Praze-Holešovicích, takže nákupy s Teslou budou docela pohodlné. Zajímavostí je i fakt, že si Tesly od Alzy můžeš zakoupit klidně i prostřednictvím bitcoinů, čímž firma pokračuje v propagaci této virtuální měny, jelikož se jí dá platit ve více podnicích po Česku i Slovensku. Uvidíme, jak bude nabídka elektrických automobilů Alzy pokračovat v budoucnosti, ale i tak si myslíme, že jde o docela zajímavý krok a movitější Češi či Slováci podobnou možnost s radostí využijí.

V české Alze nově koupíš i elektromobil Tesla! Doručí ti ji hned na druhý den a zaplatit můžeš bitcoiny
Zdroj: robbreport
Domů
Sdílet
Diskuse