Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. června 2017 14:52
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Lidé chválí ASOS za to, že své modelky neupravoval ve Photoshopu. Vidět jsou jim například strie a krok společnosti si rychle získal popularitu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na Twitteru se spustila vlna vděku a uznání.

Ve světě modelingu jakoby neexistovalo množství menších či větších chybiček, které se běžně objevují na lidském těle. Většina společností si dává pozor na to, aby se jejich modelky objevovaly na stránkách časopisů či na internetu v dokonalé formě, a díky tomu si internetový obchod ASOS momentálně získal velkou popularitu. ASOS se rozhodl, že několik modelek propagujících převážně plavky nedostane tradiční kúru prostřednictvím Photoshopu a na stránce se pak objevily i se striemi.
 
Netrvalo dlouho a neupravených modelek si začali všímat návštěvníci stránky, kteří si fotografie ukládali a sdíleli je se světem na Twitteru. Najít tyto modelky se pak pokoušeli i další a další návštěvníci, ale jak se ukázalo, v některých zemích se modelky objevily bez strií a po úpravě ve Photoshopu, takže nemůžeme s jistotou říci, zda šlo o záměr, nebo jen o technickou nesrovnalost. ASOS však přesto v očích mnoha nakupujících stoupl. Na striích přeci není nic zvláštního a drtivá většina lidí je na svém těle jednoho dne najde, takže není důvod je ukrývat.




Neupravená modelka se na stránce ASOS objevila už loni


Domů
Sdílet
Diskuse