Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. července 2017 13:02
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Šéf zaplatil dovolenou všem 42 zaměstnancům své firmy. Na večeři je pozval i do restaurace s michelinskou hvězdou

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Mít štědrého šéfa se vyplatí.

Většina lidí se svým šéfem komunikuje jen proto, že jim to přikazují pracovní povinnosti a nejraději by od něj vždy utekli nejdále, jak to jen jde. Neplatí to pro zaměstnance britské cestovní kanceláře Red 7, která v současnosti zaměstnává 42 lidí a její šéf si uvědomuje, že skvělý pracovní kolektiv je třeba upevňovat. U příležitosti oslav 20. narozenin celé společnosti se proto praštil přes kapsu a všem zaměstnancům zaplatil dovolenou ve španělském městě Marbella. Vtip spočíval v tom, že šéf Ian Lucas zakládal svoji cestovní kancelář s myšlenkou organizování luxusních a prémiových zájezdů, které člověk nebude mít šanci zažít jen tak kdekoliv, a proto musel myšlenku aplikovat i na své pracovníky.
 
Red 7 se často zabývá zahraničními rozloučeními se se svobodou, a tak Ian zaměstnancům zaplatil all-inclusive výlet, na kterém nebylo nutné utratit ani jedinou libru z vlastních peněz. Všechny dokonce pozval i na večeři do restaurace ověnčené hvězdou od Michelinu, což nebyl nejlevnější špás, ale jemu to vůbec nevadilo. Cílem společného výletu bylo vytvoření nových zážitků, na které budou moci v kancelářích vzpomínat ještě několik let a Ian už dnes plánuje výlet u příležitosti 30. narozenin společnosti. Chtěl by se podívat do amerického Las Vegas a jak naznačuje samotný název společnosti, své peníze vsadí na červenou sedmičku.



Domů
Sdílet
Diskuse