Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. července 2017 14:27
Čas čtení 0:00
Marek R.

Viktoria Plzeň baví fotbalový svět. Střídačky na jejich stadionu jsou ve tvaru plechovky od piva

SPORT
Uložit Uložené

A naráz budou i náhradníci spokojeni.

Česká fotbalová liga jde každým rokem nahoru a poslední roky dělá soutěži dobré jméno hlavně Viktoria Plzeň. Tentokrát však odbočíme od fotbalových výsledků, jelikož klub přišel s něčím, co si zaslouží momentálně ještě větší pozornost.

Nudné střídačky pro trenéry, náhradníky či další členy realizačního týmu najdeme téměř na každém stadionu na světě, ale Plzeň se rozhodla být jiná a přišla se zajímavou přestavbou. Jejich nápad ocení nejen fanoušci fotbalu, ale i piva (což se vlastně ani nevylučuje), neboť střídačky jsou nyní ve tvaru plechovky od piva. Rovněž jsou vybaveny nejmodernějšími koženými sedačkami a hráčům poskytnou maximální možný komfort včetně vyhřívání.

Samozřejmě žádný hráč nemá rád, když sedí na lavičce náhradníků, vždycky chcete být hlavně na hřišti. Jsme však tým, nejde jen o jedenáctku na hřišti, proto jsem rád, že i náhradníci budou mít takový komfort,“ řekl hráč klubu Milan Petržela.


Domů
Sdílet
Diskuse