Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. července 2017 23:10
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Dcera legendárního Van Damma je ještě drsnější a krásnější než její otec. Bianca už zkusila sportovní i filmovou kariéru

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Bianca je ztělesněním skvělé fyzické kondice a ženské jemnosti.

Belgický herec Jean-Claude Van Damme se zapsal hluboko do srdcí filmových fanoušků. Van Damme dominoval v desítkách filmů zejména v 90. letech minulého století a nezastavil se ani s příchodem nového tisíciletí, jenže v posledních letech bys ho na stříbrných plátnech ve velkých rolích hledal jen marně. Milovník bojových umění se uchýlil i do pozice režiséra či scénáristy, a tak se do povědomí pomalu dostávala jeho dcera Bianca Bree. Už jako malá holčička vyrůstala na filmových natáčení, kam ji brával její otec, a postupem času se z ní stala velká milovnice zdravého životního stylu, za což může i její máma.


Její matka je bývalá kulturistka a fitness modelka Gladys Portugues, takže v kombinaci s otcem, který se odmalička věnoval bojovým sportům, ji život nemohl zatáhnout nikam jinam. Biancu rodiče inspirovali ke sportům natolik, že jich v jednu chvíli dělala hned několik, ale nakonec se zamilovala do krasobruslení, které ji dotáhlo téměř až na olympijské hry. Kdyby nebylo nepříjemného zranění zad, možná by se jí životní cesta skutečně vyvinula jinak a namísto televizních obrazovek bys ji mohl vídat na sportovních akcích, jenže Bianca musela slávu profesionálního sportovce obětovat.
 
Nebylo to až tak špatné rozhodnutí, protože i když musela sportu zanechat, stále měla před sebou budoucnost ve filmovém průmyslu, kam jí dveře otevřel její otec. Vlastní kariéru přitom započala ještě v roce 2007 ve filmu The Shepherd a postupem let získala hromadu dalších vedlejších a menších rolí, avšak žádný zlom či velkolepá nabídka nepřicházely, a tak se po přestěhování do Kalifornie opět pustila do bruslení. Sportu propadla do velké míry, protože zranění již bylo zažehnáno a ona se mu mohla oddávat bez obav o své zdraví, avšak její plány narušilo natáčení dokumentárního filmu Jean-Claude Van Damme: Behind Closed Doors z roku 2011, který zachycoval rodinný život známého herce a jeho nejbližších. Právě díky přítomnosti v dokumentárním filmu si dívky všiml režisér Dominic Burns a obsadil ji do svého filmu U.F.O., Bianca v něm předvedla slušný výkon, ale nijak speciálně nezažářila a po dalších vedlejších rolích se začala více věnovat svému tělu a sportu.


Bianca se neustále udržuje ve vrcholové fyzické kondici a miluje návštěvu posilovny, kde se často setkává i se svým otcem. Jean-Claude bude za pár let slavit už své 60. narozeniny, ale ani zdaleka ještě nepatří do starého železa, protože své dceři je stále schopný dělat rovnocenného sparing partnera při tréninku. Bianca očividně zdědila i charakteristické pohyby po otci, protože na svém Instagramu často přidává fotografie roznožek a kopů, které se neoddělitelně zapsaly do filmové historie právě díky němu. V rozhovoru pro New York Post o sobě prohlásila, že cílem jejího sportování a udržování se v dobré kondici je ukázat malým dívkám i chlapcům to, jak může být žena fyzicky na vysoké úrovni a zároveň i něžná a jemná. Biance nedělá problém překřížit si nohy při večeři, ale zároveň by s nimi o pár vteřin později dokázala člověka nakopat do zadku, což považuje za svou největší přednost.

Ráda by pokračovala i v prezentování bojových umění široké veřejnosti, což se tak perfektně dařilo jejímu otci, a není vyloučeno, že ještě dostane šanci zahrát si i ve známějším filmu, protože kořeny i vzhled na to určitě má. Její život můžeš ostatně detailněji sledovat na jejím Instagramu, kde najdeš vše od fotografií z posilovny až po záběry z dovolených či vylehávání v posteli.


Domů
Sdílet
Diskuse