Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. srpna 2017 18:33
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Drakeův otec v novém videoklipu ke své čerstvé skladbě dokazuje, že hudební talent se v jejich rodině nezapře

HUDBA
Uložit Uložené

Otec světové superstar Drakea překvapil skladbou Kinda Crazy, která je opravdu obstojná. Dnes k ní přidává i vizuál.

V rodině Aubreyových se talent na hudbu dědí, čehož důkazem jsou otec a syn, tedy Dennis a Drake. V posledních letech byl hudebně aktivní hlavně známější a mladší z této dvojice, který se postupně stal až světovou hvězdou, sahající daleko za hranice rapu. Před několika měsíci se ale na internetu objevila zpráva, že i Drakeův otec chystá vlastní R&B projekt, což se později potvrdilo. Titulní skladbou měla být nahrávka Kinda Crazy. Tu nedávno Dennis Graham oficiálně vydal na Apple Music a příjemně nás s ní překvapil. Naladil se totiž na R&B vibe posledních dvaceti let minulého století a i zpěvem prokázal své kvality.
 
Když se na internetu objevila zpráva o albu Drakeova otce a písni Kinda Crazy, zároveň jsme se dozvěděli i fakt, že k ní má natočený vizuál. Kousek z něj jsme viděli, ale v celé kráse byl vydán až dnes. Dennis si v něm užívá dámskou společnost v luxusní restauraci a sedí v přepychovém křesle obklopen kouřem. Na klip se podívej níže a v komentáři nám dej vědět, kdo z dua otec a syn se ti hudebně zamlouvá víc.

Domů
Sdílet
Diskuse