Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. srpna 2017 20:23
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Slovák vyhrál v loterii 1,5 milionu eur. Vložil do ní 4 eura a dnes je z něj nejnovější milionář na Slovensku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na Slovensku přibyl další milionář.

Všichni si myslí, že se na ně při hraní loterie či stírání losů jednoho dne usměje štěstí, i když je šance skutečně minimální. Jak informoval portál Sme.sk, neznámý hráč z Trnavského kraje si předplatil ve hře LOTO rovnou dvě losování, avšak na pohádkovou výhru mu stačilo jedno. Ještě včera (2. 8.) se na něj při losování usmálo štěstí a díky výherním číslům 2, 10, 18, 31, 32 a 39 mu na konto přibude krásných 1 483 678,90 euro, tedy necelých 39 milionů korun.

Zajímavě vyznívá i informace, že výherce vložil do hry prostřednictvím svého tiketu pouze zanedbatelná 4 eura, díky čemuž se může radovat z opravdu fenomenálního zisku, a to ještě zdaleka nemusí znamenat konec jeho nadějím, protože zmíněná dvě losování představují šanci vyhrát i v losování, které se uskuteční již tuto neděli. Bude zajímavé sledovat, kdo se o výhru přihlásí a zda bude chtít zůstat v anonymitě, nebo se s penězi pochlubí rovnou před celým Slovenskem, avšak rozumnější by pravděpodobně byla první volba.

Slovák vyhrál v loterii 1,5 milionu eur. Vložil do ní 4 eura a dnes je z něj nejnovější milionář na Slovensku
Zdroj: Pixabay
Domů
Sdílet
Diskuse