Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. srpna 2017 12:59
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Svět skončí už za měsíc. Další z nečekaných konců celého lidstva se tentokrát váže na egyptské pyramidy

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Faraóni prý tušili, kdy Země zanikne.

Od prosince 2012 jsme tu už měli velké množství dalších konců světa, ale jak můžeš postřehnout, ani jedna z předpovědí se zatím nějak nestihla naplnit. I přesto zde však máme další předpověď konce naší existence a tentokrát rovněž souvisí s dávnými civilizacemi. Vizi smrti lidstva mají totiž na svědomí Egypťané.
 
Velká pyramida v Gíze je jeden ze sedmi divů světa. Pochází z roku 2 500 před naším letopočtem a trvalo 85 let, než byla konečně dokončena. To, jak se celá stavba děla, však zůstává záhadou. Mnoho lidí dokonce věří, že v tom mají prsty i mimozemšťané.

Svět skončí už za měsíc. Další z nečekaných konců celého lidstva se tentokrát váže na egyptské pyramidy
Zdroj: pixabay.com

Egyptologové tvrdí, že faraóni vládnoucí po celém Egyptě byli fascinovaní a často i posedlí vesmírem. Právě na jejich počest se pyramidy vztyčovaly a existuje teorie tvrdící, že faraóni věřili, že pyramidami dokáží navázat kontakt s různými okolními planetami. Někteří lidé tomu i dnes věří a existují (ne příliš důvěryhodné) teorie, že mimozemšťané skutečně v pyramidách zanechali tajné vzkazy. Jeden z nich rozluštil, jak tedy on tvrdí, numerolog David Meade. Studuje mystické spojení mezi čísly a různými světovými událostmi a o konci světa se rozhodl připravit detailní analýzu.
 
David totiž prý také ví, jak se to celé stane. Na nebi se má totiž 23. září 2017 zjevit mýtická planeta Nibiru (která je prý součástí naší sluneční soustavy, ale je velmi daleko). Ta později, někdy v říjnu, vrazí do Země. David Meade si je svou teorií absolutně jistý a věnuje se jí i ve své knize. Jeho teorii okamžitě začalo podporovat několik fanatiků a prý brzy uvidíme důkaz - tím by mělo být neočekávané zatmění slunce už 21. srpna, které má značit přibližující se planetu Nibiru.

Svět skončí už za měsíc. Další z nečekaných konců celého lidstva se tentokrát váže na egyptské pyramidy
Zdroj: cardin.alberto | flickr.com
Domů
Sdílet
Diskuse