Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2017 21:29
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

YouTube má nové logo. Populární video web ho změnil po 12 letech

TECH YOUTUBE
Uložit Uložené

A nejen to.

Slovíčko Tube v červené tubě je po letech minulostí. Google totiž přináší jak změnu uživatelských prostředí jednotlivých aplikací, tak i nové funkce a troško obnovené logo YouTube, kde se po levé straně textu objevilo ikonické tlačítko play, které vidíme před spuštěním nebo po zastavení videa. Nejde tedy o nějakou velkou revoluci, ale spíše bohatou evoluci.

To nejpodstatnější ale je, že jde o první změnu loga za uplynulých 12 let, tedy od samotného založení, a proto z toho mnohé technologické weby doslova šílí.

Web YouTube a jeho mobilní aplikace získaly ještě minimalističtější design, který okořenili vizuálními prvky z oblíbeného Material designu. Ten zdobí i prostředí novějších verzí čistého operačního systému Android, kde má mezi uživateli celkem slušný úspěch. Není proto žádným velkým překvapením, že ho internetový gigant rozšiřuje do dalších služeb z obšírného portfolia.

YouTube má nové logo. Populární video web ho změnil po 12 letech
Zdroj: Google

Domů
Sdílet
Diskuse