Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2017 18:12
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Acer ukázal hi-tech monitor pro náruživé hráče. Má 35 palců, zaoblený displej, vysoké rozlišení, HDR a 200 Hz

TECH
Uložit Uložené

Může být.

I když letošní show se spotřební elektronikou ještě oficiálně nezačala, někteří výrobci již stihli předvést, co si pro nás připravili. Ti, kteří se tento víkend chystají na IFA 2017 v německém Berlíně, budou mít příležitost vidět poměrně slušný náklad žhavých novinek určených pro hráče. A jednou z těch nejzajímavějších je i namakaný QLED monitor z dílny taiwanského Aceru.

Acer ukázal hi-tech monitor pro náruživé hráče. Má 35 palců, zaoblený displej, vysoké rozlišení, HDR a 200 Hz
Zdroj: Acer

Predator X35 přijde na pulty obchodů někdy začátkem příštího roku, a to se zaobleným tělem (1800R), širokoúhlým a jemným obrazem, slušnou obnovovací frekvencí, známou technologií Quantum Dot, podporou technologie Nvidia G-Sync nebo celou řadou lahůdek, na kterých si smlsnou zejména náročnější uživatelé. Cena by pravděpodobně měla překročit 1000 eur (26 tisíc korun). V tuto chvíli ale neznáme oficiální částku.
 
Mezi technickými specifikacemi modelu X35 najdete jak obnovovací frekvenci 200 Hz, tak i WQHD rozlišení, které je v číslech 3 440 x 1 440 pixelů, odezvu 4 milisekundy, poměr stran 21:9, 35palcovou úhlopříčku nebo něco, čemu se říká HDR Ultra. Acer navíc tvrdí, že uživatelé mohou přepínat mezi osmi režimy zobrazení (standardní, eko, film atd.) a že zobrazené barvy pokrývají 90 procent barevného standardu DCI-P3.

Domů
Sdílet
Diskuse