Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2017 14:37
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Historie se opakuje: Android smartphone Galaxy Note8 nestačil v testu rychlosti rok starému iPhonu 7 Plus

TECH SAMSUNG
Uložit Uložené

Čekali jste něco jiného?

To, co se stalo před rokem, je opět potvrzeno. Loňská generace populárního iOS smartphonu neměla žádný problém porazit v testu rychlosti spouštění a opětovného otevírání aplikací nebo exportu videozáznamu teprve nedávno představenou hi-tech bestii s operačním systémem Android.
 
Nový Galaxy Note8 sice má špičkovou čipset Snapdragon 835 a až 6 GB paměti RAM, ale i tak nestačil iPhonu 7 Plus s 3 GB velkou pamětí RAM. Samozřejmě je třeba také vzít v úvahu rozlišení displejů, protože tam je poměrně významný rozdíl.
  

Za video testem stojí YouTuber EverythingApplePro a jak můžete vidět níže, během něj byl na obou smartphonech spuštěn dlouhý seznam aplikací, a to dvakrát po sobě. První a druhé kolo patří iPhonu, který se může pochlubit celkem slušným časovým náskokem. Z toho vyplývá, že ne všechno je o technických specifikacích a jejich číslech.

Domů
Sdílet
Diskuse