Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. října 2017 15:41
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Slovenské zlatokopky sa nehanbia svojím luxusným životom chváliť na Facebooku. Vzťah je aj tak do veľkej miery iba obchod

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zlatokopky vedia zacítiť peniaze na stovky kilometrov.

Ak si žena dokáže zariadiť svoj život tak, že ju živí bohatší partner, potom jej v posledných rokoch prischlo veľavravné pomenovanie zlatokopka. Zlatokopky sa vedia dostať do toho správneho vzťahu a zotrvať v ňom až dovtedy, kým ich to už aj napriek peniazom neprestane baviť, alebo dokým sa na obzore neobjaví bohatšia a lepšia obeť. Na slovenskom Facebooku vďaka tomu existuje aj stránka s názvom Priznania zlatokopiek, kde by si našiel práve príspevky a odkazy od anonymných žien, ktoré si našli dobrú partiu a buď sa chcú so svojím životom pochváliť, alebo sa len prišli posťažovať o tom, aký ho majú ťažký, pretože nedostali najnovšie auto, ale predposledný model a veľmi hlboko ich to emocionálne zasiahlo. Ak by si sa teda o štýle a spôsoboch zlatokopiek rád dozvedel čosi bližšie, pokochaj sa priznaniami, z ktorých niektoré sú až tak pritiahnuté za vlasy, že sa nám im nechce veriť.

Domů
Sdílet
Diskuse