Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2017 17:00
Čas čtení 0:00
Radka T.

Evropská země čelí skandálu. Odhalili v ní ráj pro zoofily, kteří nutí psy nosit silonky a lodičky

ZAJÍMAVOSTI SEX SRBSKO
Uložit Uložené

Mezi těmi, kteří za touto nechutnou zábavou cestují do Srbska, je i mnoho Britů, Němců, Nizozemců či Švédů.

Srbsko se topí ve velkých problémech. V těchto dnech se totiž provalilo, že v Bělehradě má fungovat jakýsi prostor pro zoofily, kteří za svými zvrácenými choutkami neváhají cestovat stovky kilometrů. Nerušeně se tam mohou oddávat sexu se zvířaty, přičemž psům neváhají oblékat silonky či obouvat lodičky.

Jak upozornil britský deník Mirror, v Bělehradě se nachází hotspot pro zoofily, kteří si tam chodí užívat se psy, kočkami, kozami, ovcemi, ale i kravami či husami. A i když se do města dá pohodlně dostat letecky, zvrácení lidé využívají cestování formou organizovaných autobusových zájezdů.

Medzi rastúcim počtom tých, ktorí za touto nechutnou zábavkou cestujú do Srbska, je aj mnoho Britov. Ďalej sú to Nemci, Holanďania či Švédi.

Evropská země čelí skandálu. Odhalili v ní ráj pro zoofily, kteří nutí psy nosit silonky a lodičky
Zdroj: Pixabay

Online inzeráty nabízejí zvířecí sex od 70 do 150 eur, ale pokud by se při tom někdo chtěl natočit, musí si doplatit ještě 50 eur. Případu se věnovala televize RTL, na základě čehož se přišlo na to, že psům tam neváhají obouvat vysoké podpatky nebo nutit je nosit provizorní síťované podprsenky i silonky.

Doporučeno
Jak dosáhnout orgasmu pomocí mačkání stehen? Seznam se se syntribací, netradiční masturbační technikou Jak dosáhnout orgasmu pomocí mačkání stehen? Seznam se se syntribací, netradiční masturbační technikou 20. dubna 2024 8:00

O případ se zajímá i Pavle Bihal z organizace Leviathan, která bojuje za práva zvířat. „Máme informace o klubu, který je vlastně apartmánem, kde se to všechno děje. V současnosti čekáme na potvrzení jeho lokalizace, abychom to mohli nahlásit policii,“ cituje ho Mirror. 

Předpokládá se, že je v zemi několik statků, kde chovají zvířata pro zvrhlíky, přičemž farmáři na tom údajně nevidí nic špatného.

Domů
Sdílet
Diskuse