Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2017 9:21
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

DJ Khaled daroval svému synovi k 1. narozeninám hodinky za 100 tisíc dolarů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Hudebník neměl problém vysolit za hodinky horentní částku.

Známý hudebník DJ Khaled nikdy nepatřil mezi stydlivé a uzavřené lidi, což dokázal i před rokem, kdy cestu svého nového syna na svět zaznamenal přímo na sociální síti snapchat. O 12 měsíců později jeho malý syn slaví své 1. narozeniny a DJ Khaled se pořádně plácl přes kapsu, aby mu zorganizoval oslavu, kterou si sice nebude pamatovat, ale minimálně hosté na ni nikdy nezapomenou. Hudebník spojil síly s Diddym, aby společně postavili do pozoru klub LIV At Fontainebleau v Miami a přítomnost známých osobností na večírku nebyla jedinou významnou částí večera.

DJ Khaled neváhal nahlédnout hlouběji do peněženky ani při vybírání dárku pro svého syna, a tak mu společně s manželkou Nicole předali švýcarské hodinky Franck Muller ozdobené růžovým zlatem za více než 100 tisíc dolarů. Na hodinkách se nachází 600 diamantů a jejich velikost nebyla speciálně upravená pro miminka, takže Asahd Tuck Khaled bude svůj dárek zřejmě poprvé nosit až za více než 10 let, kdy mu do nich doroste ruka. Na zadní straně přitom nechybí ani jeho vygravírované jméno společně s datem narození. Malý Khaled syn si poseděl i na speciálním trůnu, užil si velkolepý dort a sladil si i svůj outfit s otcem, takže celá oslava byla jednoznačně zdařilá a pokud se jednou podívá na fotografie z ní, určitě bude šťastný z toho, co pro něj jeho rodiče připravili.




 

Domů
Sdílet
Diskuse