Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2017 12:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Na rozlučce s raperem Lil Peepem jsme zjišťovali, jak lidé vnímají propagaci drog v textech a co vědí o xanaxu

REFRESHER
Uložit Uložené

V mnoha městech proběhla rozlučka se známým zahraničním interpretem, který nás v minulém týdnu opustil.

Videoobsahem z terénu vás budeme intenzivně zásobovat i v zimních měsících a dokonce máme připravena i velká překvapení, o kterých však ještě nemůžeme mluvit, ale slibujeme, že se je na co těšit. Tentokrát jsme se společně s moderátorem Šajmem ze zvědavosti vydali podívat se na událost, o které jsme však dohromady nic nevěděli. Na bratislavskou rozlučku s Lil Peepem jsme narazili náhodou prostřednictvím Facebooku, a tak jsme se vybavili mikrofonem a kamerou a šli zjistit něco víc.

Jelikož jde o rapera, který byl často spojován s drogami a kvůli nim nás zároveň opustil, naše otázky směřovaly hlavně na tuto problematiku. Důvodem je také skutečnost, že hudba s podobným odkazem dostává stále více prostoru a nás pochopitelně zajímalo, jak ji lidé vnímají. Jak to už ale na rozloučení vypadalo, se dozvíš z reportáže.

Domů
Sdílet
Diskuse