Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2017 16:01
Čas čtení 0:00
Marcel O.

Netflix dal oficiálně zelenou 3. sérii Stranger Things. Co o ní prozradili bratři Dufferovi?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Eleven a její kámoši hlásí návrat.

Společnost Netflix oficiálně ohlásila, že se můžeme těšit na návrat do městečka Hawkins ve 3. sérii Stranger Things. Po finální epizodě druhé série se pro fanoušky naskytlo mnoho nezodpovězených otázek. Co bude dál s dětmi z Hawkins? Dá se věřit Dr. Owenovi? Chystá Mind Flayer návrat z Upside Down? Bude něco mezi Hopperem a Joyce? O čem byla epizoda 7? Pár otázek zodpověděli producenti seriálu Shawn Levy a Dan Cohen a něco přidali i showrunneři bratři Dufferovi.

První stránky scénáře se začínají zaplňovat a Dufferovi už pracují na tom, aby dali fanouškům to, co na seriálu milují. Čeká nás další časový posun, protože nechceme dělat z herců stále děti, když je jejich věk ve skutečnosti jiný. Děti budou pokračovat na střední škole a také proto budeme dělat casting na nové učitele. Další věcí je, že štáb, herci a celý svět chtějí pokračování románku mezi paní Wheelerovou a Billym. Uvidíme, co přinese budoucnost,“ řekl Cohen.

Netflix dal oficiálně zelenou 3. sérii Stranger Things. Co o ní prozradili bratři Dufferovi?
Zdroj: Netflix
 

Ross Duffer se také vyjádřil k mnoha otázkám diváků. „Epizoda 7, která je celá o Eleven, byla naším největším riskem. A my budeme riskovat i nadále, protože nechceme, aby nakonec jenom všechny zachraňovala. Chceme, aby byla jako Luke Skywalker, aby šla do světa a zjišťovala o sobě víc.

Další věc, kterou potvrdil Levy, je, že Dr. Brenner (Matthew Modline) je naživu a Eleven není jediná. Jsou i ostatní „čísla“ a vypadá to, že je uvidíme právě ve 3. sérii. „Laboratoř je nadobro zavřena a rovněž v budoucnu opustíme Hawkins,“ podotkl Levy. Podle tvůrců ještě neřekl poslední slovo ani samotný Mind Flayer. „Jednoznačně jsme viděli, že když Willa opustí ten stínový oblak – říkáme mu i částice zla – část z něj nezůstane v Upside Down, ale v našem světě,“ poznamenal Levy. „A možná to je problém, se kterým se budou hrdinové muset vypořádat...“ 

Stranger Things získalo letos 18 nominací na ceny Emmy a vyhrálo 5. Seriál také získal mnoho dalších ocenění či nominací, včetně těch na SAG Awards či Zlaté glóby. Spolu s první sérií je seriál jedním z nejlépe hodnocených děl na stránce Rotten Tomatoes (druhá série si od odnesla hodnocení 94 % a průměrný rating 7,81).

Domů
Sdílet
Diskuse