Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2017 15:02
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Za hodinu 4 tisíce eur čistého. Lionel Messi si po podpisu nového kontraktu na peníze stěžovat nemusí, dostal i 100milionový bonus

SPORT
Uložit Uložené

Argentinský fotbalista si nemá na co stěžovat.

Nejlepší fotbalista historie nedávno podepsal nový kontrakt a celý svět se v posledních hodinách dozvěděl přesné informace o tom, o kolik si Lionel Messi polepšil. Fanoušci FC Barcelona už pomalu začínali panikařit, protože pokud by Messi nepodepsal kontrakt do ledna, měl by oficiálně možnost jednat o smlouvě s cizími týmy a v médiích se často skloňoval zájem Manchesteru City, jenže argentinská hvězda nakonec svůj katalánský tým nezklamala a Messi podepsal kontrakt až do roku 2021. Fanoušci se radují a raduje se určitě i samotný Messi, protože podle informací přímo ze smlouvy si pořádně přilepší a zřejmě nejkrásnější na celém kontraktu je bonus, který by měl Argentinec zinkasovat jen za samotný podpis.

Za podpis smlouvy si od Barcelony vyžádal rovných 100 milionů eur, což už je částka, za kterou by se nemuseli stydět ani nejlépe placení sportovci na světě. I když je Messi se svým bonusem stále trochu pozadu při pohledu na výdělek Mayweathera a McGregora z jejich společného zápasu, Argentinec si určitě stěžovat nebude, protože vedle bonusu bude dostávat i roční plat ve výši 70 milionů eur, který vypadá po rozpočítání ještě více bizarně.

Za každý týden v roce mu na účet přijde 1,35 milionu eur, což znamená, že denně vydělá 95 880 eur a následně za každičkou hodinu 3995 eur. Co je ještě pozoruhodnější, uvedené částky za den i za hodinu jsou již po zaplacení daní, takže Messi si přilepší o téměř 4 tisíce eur čistého každou hodinu. Informace z portálu Bleacherreport však naznačují, že Messi ani po obnovení své gigantické smlouvy nebude nejlépe placeným hráčem na světě, protože zůstal ve stínu Neymara, který v Paříži vydělává ještě více.

Za hodinu 4 tisíce eur čistého. Lionel Messi si po podpisu nového kontraktu na peníze stěžovat nemusí, dostal i 100milionový bonus
Zdroj: Bleacher Report
Domů
Sdílet
Diskuse