Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2017 v 15:16
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Extrémní dvojnice Angeliny Jolie oklamala celý internet. Její tvář nezdeformovaly plastické operace, ale makeup a Photoshop

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Sahar nevypadá zdaleka tak, jak to nejprve prezentovala.

Před přibližně týdnem žil celý internet příběhem o mladé Íránce, která podstoupila více než 50 plastických operací, protože se chtěla podobat Angelinu Jolie. Její příběh se objevil i u nás a už v původním článku jsme upozorňovali na to, že fotografie 19leté Sahar Tabar nejsou zcela autentické a upravuje si je ve Photoshopu, avšak ona samotná zůstala ještě pár dní ticho. Nakonec už nemohla zůstat tiše a světu se svěřila, že ve skutečnosti nevypadá jako Angelina Jolie pár týdnů po smrti a celá snaha o dosažení jakékoliv podobnosti byla jen čistě k pobavení.

Sahar k vytvoření bizarního vzhledu použila hromadu makeupu a na pomoc si zavolala i Photoshop, přičemž svou náhlou popularitu označila za úspěch jejího uměleckého experimentu. Sama uznala, že velmi vzdálená podobnost se známou herečkou možná existuje, ale upravování vlastní tváře je pro Sahar spíše způsob, jak zabavit sama sebe a pak sledovat na uživatelích Instagramu překvapení a úžas, které končí formou negativních a často příliš urážlivých komentářů. Sahar naštěstí nepodstoupila žádné plastické operace a nechce se ani na Angelinu nijak zvláštní podobat, a tak se alespoň zabavila na účet milionů lidí.

Domů
Sdílet
Diskuse