Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2017 15:30
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Jeremy utrpěl v thajském boxu nepříjemné zranění, ale i tak chtěl pokračovat. Zlomeninu lebky zachycuje i video ze zápasu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Francouzskému boxerovi museli do hlavy implantovat titanovou destičku.

Téměř při každém sportu může dojít k různým zraněním a ani bojová umění nejsou výjimkou. Mezi ně samozřejmě patří i thajský box a právě jeden z jeho představitelů utrpěl nehodu, která obletěla celý svět. Jeremy, jehož příjmení ani není známo, dostal od svého protihráče pořádný loket na čelo. Vše se odehrávalo jen nedávno na stadionu Patong Stadium a jak si můžeš všimnout na obrázcích níže, úder loktem měl i značné následky. Jeremy totiž utrpěl zlomeninu lebky, která na první pohled působí poměrně komicky. Jeremy se však nezalekl bolesti ani možné ztráty vědomí a také skrz utrpení pokračoval v boji o vítězství nadále.

Zápas pokračoval ještě chvíli, dokud ho nezastavil rozhodčí, který si až tehdy uvědomil, jaké obrovské následky měl úder Jeremyho protihráče. Vše shrnul profesionální trenér Jonny Betts, který se na celou situaci díval: „Stalo se to na profesionálním zápase thajského boxu na místním stadionu. Jeho thajský protihráč mu do hlavy vrazil obrovský loket, což způsobilo zranění. Vypadal však, že byl v pořádku. Nebyl malátný a pokračoval v boji, ale rozhodčí zápas přerušil a sehnal doktora, který zápas definitivně ukončil.“ Jeremy pocházející z Francie musel podstoupit důležitou operaci. Lékaři mu na inkriminované místo vložili titanovou destičku a je jen zázrak, že silným úderem neutrpěl i mozek.

Domů
Sdílet
Diskuse