Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2018 11:31
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Jak v Dubaji vypadá pokoj za 27 tisíc dolarů na noc? Sajfa se na chvilku nechal hýčkat v neuvěřitelném luxusu

ZAJÍMAVOSTI DUBAJ
Uložit Uložené

Luxus na úrovni, jakou většina z nás nezažije.

Moderátor Matej „Sajfa“ Cifra už několik měsíců aktivně vloguje a velmi rychle se vyšplhal až k vrcholu pomyslné hierarchie slovenských tvůrců. Nejnověji si se svou manželkou Veronikou dopřáli výlet do Dubaje, kde se budou více než týden opalovat a užívat si megalomanskou atmosféru pouštního města, přičemž se ubytovali v pětihvězdičkovém hotelu Atlantis The Palm, který leží na samotném vrcholu umělých ostrovů ve tvaru palmy rovnou u pobřeží.

Sajfa si s manželkou vybral solidní pokoj, ale díky delegátce se zanedlouho dostali i do prezidentského apartmánu, kde obvykle přebývají příslušníci královské rodiny, státníci či největší světové celebrity. Právě v prezidentském apartmá vždy po příchodu do Dubaje bydlí i Kim Kardashian, a tak si Sajfa vyzkoušel lehnout na postel, kde už spala i americká celebrita a nakonec si ještě zažertoval na její účet, když delegátce vysvětloval, že v posteli objevil i její vlas.

Netřeba zapomínat ani na to, že prezidentské apartmá stojí v hotelu přibližně 27 tisíc dolarů za jedinou noc (bezmála 580 tisíc korun), a proto nejde o levný špás. Není divu, že delegátka nevěděla o žádném Slovákovi či Slovence, kteří by si už apartmán vyzkoušeli. Sajfa bude samozřejmě zážitky z Dubaje natáčet i nadále a při pohledu na úvodní vlog se skutečně máme na co těšit.

Domů
Sdílet
Diskuse