Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2018 16:07
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Chceš zajet do Livigna úplně zadarmo? Pošli originální video se zimním zážitkem a vyhraj neopakovatelný snow-trip s Jägermeisterem

REFRESHER SOUTĚŽ
Uložit Uložené

Pošli video a vydej se do alpského Livigna zcela zdarma!

Azuro, čerstvý prašan, obří svahy, lyže, prkno, heliboarding, adrenalin, divoké après-ski mejdany. To je alpské Livigno. Oblíbená italská lokalita, která pravidelně hostí ty nejnapínavější závody v různých lyžařských a snowboardových disciplínách. Nyní ji můžeš díky Jägermeisteru navštívit i ty a zažít tak nezapomenutelný výlet do zasněžených nekonečně rozléhajících se krajin. Stačí se zúčastnit soutěže a vyhrát. 

Už v minulých letech Jägermeister podobnou hru inicioval. V prvním ročníku šlo o zachycení nejlepší fotografie z hor. Tehdy se z výhry radovali dva soutěžící. Další rok pak šlo o to, napsat deset nekompromisních důvodů, proč zůstat věrný Jägermeisteru i v další dekádě.

Letošní zadání je o něco snazší, ale zároveň bude vyžadovat více kreativního smýšlení. A taky budeš muset do terénu. Jägermeister loví krátká videa se zimními zážitky. Představ si pod tím cokoli chceš – zkus iniciovat nějakou výzvu, natoč vtipnou momentku se svým kamarádem nebo klidně zachyť, jak vyvoláváš sníh uprostřed Václaváku. Prostě ulov nový zážitek. Je to jen na tobě. Dva autoři nejlepších shotů pojedou s kamarádem, partnerem nebo kýmkoli se jim zachce na březnový snow-trip do Livigna. A jak jinak, než úplně zadarmo.

 

Videa posílej na mail [email protected] do neděle 18. února. Do předmětu nezapomeň zadat Snow-trip Refresher.

Protřelá porota složená z těch nejzkušenějších lovců zhodnotí obsah došlých videí a vybere ta nejlepší z nich. Výherci se můžou těšit na našlapaný výlet v alpském nebi. Výsledky se dozvíš v pátek 23. února – do Livigna se pak vyráží 23. března. A jak že bude vyhraný pobyt vypadat? Mrkni na stránky http://www.snow-trip.cz/!

Domů
Sdílet
Diskuse